Interactieve Klankreizen in Mariakapel Coudewater

Maandagavonden  6 nov & 4 dec 21:00-22:00

Na de mooie Zomerse Klank(lig)reizen deze zomer organiseert intuïtief musicus Frank Francesco Jenniskens (www.sound-heart.nl ) de eerste maandagavond van november en december 2023 in de Mariakapel Coudewater een “Interactieve Klankreis”.
Iedereen is uitgenodigd om naast het zich te laten onderdompelen in de klankgolven ook als je wilt en je geroepen voelt een muzikale bijdrage te leveren.
Dat kan zijn met je stem, met de vele ritme- en klankinstrumentjes die beschikbaar zullen zijn (of je zelf kunt meebrengen) of een eigen instrument.
Daarmee kun je een smaak krijgen van het opgenomen zijn in een intuïtief veld waarbij we zelf instrument worden van een gezamenlijke afstemming.
Noem het de Muzen, de Flow, de Zone, Spirit of …..

Na een gezamenlijke afstemming zal Frank Francesco de klankreis inzetten en tijdens het uur dat we op reis zijn aangeven wanneer je actief mee kunt doen. Je bent ook welkom om de hele klankreis ontvangend te ervaren zonder zelf actief mee te doen.

Goed te weten dat collega Christian Scheres deze twee avonden voorafgaand van 19:30-20:30 een workshop “Helende stemkracht, ontdek de kracht van jouw stem en zing je heel” zal verzorgen. Dit kan een hele mooie voorbereiding voor de Interactieve Klankreis daarna zijn.
Zie ook bij praktische informatie voor de reductie die je ontvangt als je aan beiden mee doet.
Meer informatie over Christian’s workshop vind je via: www.vocalconnections.nl .

Praktische informatie:

 • Het is prettig als je een eigen dekentje meebrengt. Matrassen, matjes en kussens zijn er voldoende. Wel fijn als je een 1-persoonsmatrasovertrek kunt meebrengen en eventueel een eigen dekentje.
 • Gezien de voorgaande workshop vragen we je de Mariakapel niet binnen te komen voor 20:45. Het is fijn als je aan het begin mee wilt helpen je eigen plekje voor de klankreis in te richten gezien de korte tussentijd met de workshop van Christian en na afloop ons meehelpt alles weer op te ruimen als dat voor je mogelijk is.
 • Bijdrage (speciale Monday Blessings-prijs): € 13 per persoon.
  Als je aan de workshop “Helende stemkracht” of een andere workshop die maandag al hebt meegedaan, betaal je € 11 voor de “Interactieve Klankreis”
 • Vooraf aanmelden is zeer gewenst via: franksoundheart@gmail.com .
 • Parkeren kan bij voormalig restaurant Leefgoed of op de parkeerterreinen op het landgoed. (Liever niet op de groenstroken naast de wegen.)
  Door omstandigheden is het vrij donker op de weg naar de zijingang van de Mariakapel, Misschien prettig om een zaklamp of die van je mobiele telefoon te gebruiken.
  Gelieve niet aanbellen bij het klooster dat aan de kerk vast zit, want daar wonen andere mensen!

Weet je van harte welkom !

Meer informatie over het overige muzikale werk van Frank Francesco vind je via: www.sound-heart.nl

Het prachtige, gevarieerde programma van de Mariakapel Coudewater vind je via: www.mariakapelcoudewater.nl