Klank-beweging workshop “Opgeruimd het nieuwe jaar in”

Klank-beweging workshop “Opgeruimd het nieuwe jaar in”

Een bewogen jaar loopt ten einde. Stress, verdriet, onzekerheid zetten zich gemakkelijk vast in ons lichaam en geest. Verkramping en vernauwing zijn het gevolg. Deze periode leent zich bij uitstek om aan te kijken wat niet (meer) bij je past, wat los mag trillen, opdat je schoon en met ruimte voor wat écht door jou heen wil komen het nieuwe jaar in kunt stappen.

*** Diepe Klankontspanning en ont-stressen met klank en beweging ***
Daarom organiseren integraal & intuïtief coach Lars Lutje Schipholt (https://integrality.nl/ ) en ik woensdag 29 december een workshop waarin we lichaams- en klankwerk gebruiken om los te trillen wat vast zit en gaan we op een diepe klankreis op de vibraties van onder andere gong, viool, Native American fluiten en stem. Ook delen we afgestemd ervaringen vanuit de stilte. In een onderzoekend gesprek ontdekken we samen de diepere betekenis van deze ervaringen.
 
Dit jaar is velen van ons niet in de koude kleren is gaan zitten. Niet alleen door corona maar ook door de manier waarop we tegenwoordig leven, dragen we veel meer lichamelijk en emotioneel met ons mee dan goed voor ons is: stress, boosheid, verdriet.
Daarom deze workshop. Hierin kun je in een veilige omgeving onderzoeken wat die onnodige ballast is en wat je nu mag loslaten. Dan ontstaat er een nieuwe ruimte waarin jouw essentie en wat nu door jou heen wil stralen helder kan worden.
Wie weet bij welke verrassende ervaringen en inzichten het je zal brengen? Het is in elk geval een heel speciaal cadeau voor jezelf!
 
Datum: woensdag 29 december 13:00-17:00
Locatie: YogaBalans Culemborg, Buiten Molenstraat 7, 4101 CJ Culemborg
Kosten € 79 incl. soep/thee/lekkernijen (voor ondernemers excl. BTW).
Aanmelden via: franksoundheart@gmail.com of lars@integrality.nl
Na aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur.
Een paar dagen van te voren ontvang je een mail met alle praktische details.